Terugblik op de 5e PCN-internetveiling

Afgelopen zaterdag is de 5e internetveiling van de PCN geëindigd. Maar liefst ruim 62% van de kavels is door onze leden gekocht!

Er heeft zich wel een aantal problemen voorgedaan. Evenals vorige keren is een aantal e-mails vanuit het systeem niet aangekomen. In het laatste half uur en direct na afloop worden er door het systeem erg veel e-mails verstuurd. Zelfs zoveel dat de server ging denken dat het om SPAM ging. En dat staat de provider dus niet toe. De veilingmeester heeft contact met die provider gehad maar die kan (of wil) dat niet apart voor de PCN-website uitsluiten.Helaas zullen we daar dus mee moeten leren leven.
Een ander probleem was dat de database direct na het afsluiten geblokkeerd bleek te zijn. De veilingmeester heeft wel alle informatie terug kunnen krijgen maar dat heeft erg veel tijd en moeite gekost. De opbrengstenlijst heeft hij dan ook deels handmatig moeten maken, er zou dus een foutje in kunnen zitten.
U vindt de opbrengstenlijst van de vijfde PCN-internetveiling in het besloten deel van de website onder Extra/Veilinglijsten. Hopelijk geeft die de gewenste informatie.

Nico van der Lee, veilingmeester@perfinclub.nl