Nico van der Lee en Rob Slim

Nieuw PCN-erelid

Op de laatste bijeenkomst van de Perfinclub in De Bilt werd Nico van der Lee benoemd als erelid van de vereniging. Nico is bij de leden vooral bekend als veilingmeester en medeproducent (naast Jan Verhoeven) van de Nederlandse perfincatalogus. Hij kreeg zijn benoeming tot erelid uit handen van voorzitter Rob Slim als grote waardering voor zijn jarenlange inzet voor de club.

De voorzitter roemde met name Nico’s inzet bij diverse filtalistische beurzen en tentoonstellingen, waar hij de Perfinclub gepromoot heeft en vele nieuwe leden heeft geworven. Van 19 tot en met 21 maart aanstaande is hij bijvoorbeeld weer te vinden op de Nationale Postzegelshow & tentoonstelling van de Stichting Hertogpost in Den Bosch.
Daarnaast heeft Nico tot nu toe zo’n 35 artikelen verzorgd in de Perfinpost, het kwartaalblad van de PCN. Bovendien heeft hij het afgelopen jaar samen met de webmaster gezorgd voor de opzet van een nieuwe website. Tevens had hij een grote inbreng bij het tot stand komen van de perfincatalogus van Luxemburg.