Jubileumboek PCN 1987-2022

Op de PCN-bijeenkomst van 5 maart in De Bilt werd het eerste exemplaar van het Jubileumboek van de PCN 1987-2022 overhandigd door auteur Nico van der Lee aan Henk Hospers. Een belangrijk onderdeel van het jubileumboek vormt de zgn. Rotterdamse lijst die door deze laatste beschikbaar werd gesteld.
Daarnaast is een artikel van Jan Verhoeven over firmaperforaties erin opgenomen en een artikel van Henk Hospers over de postzegelplakmachines en hun perfins. Nico van der Lee gaat met veel illustraties in op een aantal randgebieden van de Nederlandse perfins.

Het jubileumboek (alleen in het Nederlands) is gratis voor leden, alleen dienen de verzendkosten ervan vergoed te worden. Die bedragen binnen Nederland € 4 per boek en daarbuiten € 8.
Wilt u een jubileumboek toegestuurd krijgen, stuur dan even een mailtje naar Nico van der Lee via het e-mailadres veilingmeester@perfinclub.nl.

Overigens is het ook mogelijk om op de eerstvolgende PCN-bijeenkomst in De Bilt op za. 30 april een exemplaar mee te nemen, voor zover u er eerder nog geen gehad heeft.

Het is ook mogelijk om de artikelen uit het Jubileumboek hier te downloaden:
Firmaperforaties: van lelijk eendje tot mooie zwaan
(Jan L. Verhoeven)
Postzegelplakmachines en hun perfins
(Henk Hospers)
De Rotterdamse Lijst
(Nico van der Lee)
Randgebieden van Nederlandse perfins
(Nico van der Lee)